Beantwoord vragen van klanten, altijd en overal. Optimaliseer je klantenservice met een Chatbot en ChatGPT.

Menselijke interactie gecombineerd met tijdbesparende technologie

Het is waar dat robots steeds intelligenter worden, maar ze hebben nog steeds geen innerlijk kompas en kunnen nooit het probleem echt definiëren. Dit is waarom er altijd een belangrijke rol blijft voor menselijke interactie. Bij ons begrijpen we dit en daarom bieden we niet alleen geavanceerde chatbots die klanten kunnen helpen, maar ook een team van echte mensen die altijd klaar staan om te helpen wanneer dat nodig is.

Hierdoor kunnen we de perfecte balans bieden tussen technologie en menselijkheid. Dit is ons geheim om altijd een geweldige service te bieden en een stap voor te blijven op de concurrentie.

Klantondersteuning zonder Beperkingen: Chatbot + ChatGPT voor Naadloze Communicatie

 • Bereikbaarheid rond de klok, zelfs tijdens drukke momenten.
 • Directe antwoorden op vragen, zelfs wanneer je in gesprek bent.
 • Geen frustraties of verloren klanten door wachttijden.
 • Menselijke interactie gecombineerd met tijdbesparende technologie.
 • Hogere klanttevredenheid zonder extra werkbelasting.

Efficiëntie zonder menselijkheid te verliezen: Haal het beste uit je klantenservice

Stel je voor dat je nooit meer tijd kwijt bent aan het beantwoorden van dezelfde vragen van klanten, keer op keer. Wat als je een chatbot had die deze vragen automatisch kon beantwoorden, terwijl je je kunt concentreren op andere belangrijke taken? Dat is precies wat onze ChatGPT-chatbots bieden.

Als eigenaar van een marketingbureau weet ik hoe belangrijk het is om klanten snel en efficiënt te helpen. Maar toen mijn bedrijf begon te groeien, kon ik de constante stroom van vragen en verzoeken niet bijhouden. Dat is waar ChatGPT binnenkwam en me hielp bij het maken van een chatbot die onze klanten direct kon helpen. En het beste van alles is dat de chatbot kan worden aangepast aan de behoeften van mijn bedrijf.

Heb je ooit gewenst dat je 24/7 klantenservice kon bieden zonder extra personeelskosten? Zou het niet geweldig zijn om gepersonaliseerde antwoorden te geven aan klanten zonder dat je elke vraag handmatig hoeft te beantwoorden? Ben je op zoek naar een manier om je online aanwezigheid te vergroten en je conversiepercentage te verhogen? Als het antwoord op een van deze vragen ja is, dan is ChatGPT de oplossing die je zoekt.

Met deze chatbot krijg je niet alleen antwoord op veelgestelde vragen, maar beschik je ook over een scala aan krachtige functies die je helpen bij het veroveren van de markt:

24/7 ondersteuning: Geef je klanten de service die ze verdienen, zelfs als jij niet fysiek beschikbaar bent. De chatbot staat altijd paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, dag en nacht.

Leadgeneratie: Laat de chatbot je helpen bij het genereren van waardevolle leads. Met gepersonaliseerde interacties en slimme formulieren verzamelt hij moeiteloos de contactgegevens van geïnteresseerde bezoekers, zodat jij kunt focussen op het converteren van prospects naar klanten.

Afspraakplanning: Vergeet het gedoe van het handmatig inplannen van afspraken. Deze chatbot integreert naadloos met je agenda en stelt bezoekers in staat om direct een tijdsblok te reserveren dat voor jullie beiden werkt. Zo bespaar je kostbare tijd en zorg je voor een vlotte planning.

Maar dat is nog niet alles!

De chatbot, gekoppeld aan ChatGPT neemt ook routinetaken van je over, zodat jij je kunt richten op de strategische aspecten van je bedrijf. Hij beantwoordt niet alleen vragen, maar biedt ook waardevolle informatie over jouw diensten en helpt potentiële klanten bij het nemen van beslissingen.

Ben jij klaar om de concurrentie achter je te laten en jouw marketingdiensten naar nieuwe hoogten te brengen? Ontdek de revolutie die mijn chatbot teweegbrengt en transformeer je klantenservice en bedrijfsvoering vandaag nog.

Wacht niet langer en reserveer nu een tijdsblok in mijn agenda om alle mogelijkheden van deze chatbot met ChatGPT te ontdekken.

Laat mij je helpen om jouw marketingdiensten naar een ongekend niveau te tillen. Samen veroveren we de markt!

'Brainy-bot' van Innovatiecluster - ICD

Een enthousiaste reactie van gebruiker op de 'assistent' van het cluster. De chatbot draait op de website en wordt gebruikt in whatsapp en e-mail.

Website: icdrachten.nl

'TjimkAI' de assistent van TJIMKA

De chatbot is zo geprogrammeerd dat de gesprekken en adviezen alleen over Tjimka's bedrijf gaan, met betrekking tot marketing. Als het over een ander onderwerp gaat, ontvangt de bezoeker een beleefd antwoord en wordt er verwezen naar het bedrijf.

De opmerking 'Ik heb honger' wordt dan ook keurig geparreerd 😉

Website: tjimka.nl en aimarketingexperts.nl

Altijd Beschikbaar, Altijd Betrouwbaar: Een Chatbot die Je Klanten Nooit In de Wacht Zet

Je bent een drukbezette ondernemer die graag meer klanten wilt aantrekken. Je hebt gehoord over de voordelen van chatbots, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en hoe je er een kunt implementeren zonder je te verdiepen in ingewikkelde technologie.

Een van onze klanten zat in een vergelijkbare situatie en had een snelle en effectieve oplossing nodig. Onze chatbot, gekoppeld aan ChatGPT, bood hem de perfecte oplossing. In slechts enkele minuten was de chatbot ingesteld en konden zijn klanten al met de chatbot chatten, waarbij ze meteen verwelkomd werden met een persoonlijk bericht.

Klinkt dit bekend? Heb jij moeite om meer klanten aan te trekken of wil je de klantenservice professionaliseren en zou je graag profiteren van de voordelen van chatbots, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Zoek je een snelle en effectieve oplossing die niet veel tijd en moeite kost? Dan is onze chatbot, gekoppeld aan ChatGPT, dé perfecte oplossing voor jou!

Probeer 7 dagen gratis!

Een chatbot volledig naar jouw wensen

ChatPro+

ChatPro+

Op maat gemaakte chatbot met uitgebreide integraties

Wil jij een chatbot die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en naadloos integreert met al jouw tools en systemen? Ontdek onze volledig op maat gemaakte chatbot gekoppeld aan ChatGPT!

Inclusief:

 • Alle functionaliteiten van SuperBot
 • Verkoop je diensten en/of producten (gekoppeld aan Woocommerce, Stripe of PayPal
 • Onboarding gesprek waarbij we al je wensen en mogelijkheden bespreken.
 • Volledige inrichting op maat (DFY)

Een tarief wordt voorgelegd nadat we van jou weten wat de wensen zijn.

-> Zodra je bij ons bestelt, ontvang je duidelijke onboarding instructies met betrekking tot wat we van jou nodig hebben, zodat wij jouw chatbot volledig kunnen configureren. 

Maak een afspraak

Nog niet volledig overtuigd? Dit zijn de voordelen:

Efficient en verbeterde productiviteit

Ontdek hoe jouw bedrijf kan profiteren van verbeterde productiviteit, tevreden klanten en een efficiëntere bedrijfsvoering door het implementeren van een chatbot gekoppeld aan ChatGPT.

 • Tijd- en urenbesparing: De chatbot kan routinetaken overnemen en automatisch reageren op veelgestelde vragen, waardoor klantenservicemedewerkers waardevolle tijd besparen. Hierdoor kunnen ze zich richten op complexere taken en persoonlijke interacties met klanten.
 • Verbeterde klantenservice: De chatbot biedt directe ondersteuning en snelle antwoorden aan klanten, 24/7. Dit resulteert in een betere klanttevredenheid en ervaring, aangezien klanten snel en efficiënt geholpen worden.
 • Schaalbaarheid: Een chatbot kan meerdere gesprekken tegelijkertijd voeren, waardoor het bedrijf kan opschalen zonder extra personeel in te zetten. Dit zorgt voor een betere service tijdens piekuren en drukke periodes.
 • Kostenbesparing: Door het inzetten van een chatbot kunnen bedrijven besparen op de kosten van het inhuren van extra personeel. Een chatbot kan het werk van een fulltime equivalent (fte) vervangen, waardoor de personeelskosten aanzienlijk kunnen worden verlaagd.
 • Verhoogde efficiëntie: De chatbot kan geautomatiseerde taken uitvoeren, zoals het verzamelen van informatie van klanten, het verwerken van bestellingen en het plannen van afspraken. Dit verhoogt de operationele efficiëntie en stroomlijnt bedrijfsprocessen.
 • Meer verkoopkansen: Een chatbot kan proactief suggesties en aanbevelingen doen aan klanten op basis van hun behoeften en voorkeuren. Dit kan leiden tot een hogere conversie en upselling-mogelijkheden.

Bespaar tijd - geen technische kennis nodig

Met de DFY methode kun je direct profiteren van een chatbot zonder zelf de technische aspecten te hoeven beheersen.

 • Tijdbesparing: Met de DFY methode hoef je geen tijd te besteden aan het installeren en configureren van een chatbot. Het wordt allemaal voor jou gedaan, waardoor je direct kunt profiteren van de voordelen zonder dat je zelf technische kennis hoeft op te bouwen.
 • Gemakkelijke implementatie: Het hebben van een chatbot vereist vaak technische kennis en ervaring. Met de DFY methode hoef je je geen zorgen te maken over het leren van nieuwe tools of programmeertalen. Alles wordt voor jou geregeld, van installatie tot integratie.
 • Professionele expertise: Door te kiezen voor de DFY methode, krijg je toegang tot de expertise en ervaring van professionals die gespecialiseerd zijn in het implementeren van chatbots. Ze kennen de beste praktijken, kunnen de chatbot aanpassen aan jouw specifieke behoeften en zorgen voor een optimale werking.
 • Geen technische kennis vereist: Het installeren en configureren van een chatbot kan technisch uitdagend zijn. Met de DFY methode hoef je geen diepgaande technische kennis te hebben. Het team zorgt ervoor dat alles correct wordt geïnstalleerd en geconfigureerd, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten.
 • Ondersteuning en onderhoud: Bij de DFY methode krijg je ondersteuning en doorlopend onderhoud van de chatbot. Als er problemen of vragen zijn, kun je rekenen op het team om je te helpen en eventuele updates of aanpassingen uit te voeren.

Kosten besparen

Het opzetten en implementeren van een chatbot omvat verschillende stappen en kan variëren afhankelijk van de complexiteit en specifieke behoeften van het project.

Met een abonnement bij AI Marketing Experts bespaar je gigantisch veel geld. Zie hieronder een overzicht van de normale kosten:

 • Analyse van vereisten: €1500,-
 • Platformselectie: €800,-
 • Ontwikkeling van gesprekslogica: €1850,-
 • Integraties en API-koppelingen: €1200,-
 • Testen en optimalisatie: €1500,-
 • Implementatie en lancering: €750,-

TOTAAL: €7600,-

Bij AI Marketing Experts vanaf €99,-