Als marketingexpert ondersteun ik graag ondernemers en zakelijke dienstverleners (MKB) die bereid zijn om 'die extra mijl' te gaan, maar door gebrek aan tijd of kennis op het gebied van marketing niet in staat zijn om hun doelen te bereiken.

ERVARING MIJN LOOPBAAN

Mijn marketingcarrière is begonnen bij KLM. Bij de afdeling marketing had ik een bemiddelende functie in accountmanagement voor het leveren van verkoop- en marketingtools om nieuwe business aan te trekken en meer frequent flyer-leden te werven. 

Hier maakte ik de transformatie van offline naar online mee, een mooie 'vliegende' start op het gebied van digitale marketing!

Ooit zij iemand tegen mij "Je hebt geen business zonder marketing, want marketing is je business".

Met dat uitgangspunt startte ik in 2012 als zelfstandig ondernemer. Door de verschillende opdrachten en sectoren ben ik nu een ervaren marketing allrounder. Mijn vakkennis houd ik bij door het volgen van diverse opleidingen, trainingen en webinars.

Na KLM bleef ik ‘blauw’ op en om het water. Ik werkte in de wereld van superjachten en bij jachtwerven als marketingmanager en aftersales. 

Eén van mijn hobby’s is zeilen. Ik word blij van de rust op het water en de elementen. Zo heb ik in 2001 een solo zeiltocht gemaakt. In dat jaar heb ik geleerd zowel planmatig te werk te gaan als flexibel te zijn. Ik kan goed omgaan met onverwachte gebeurtenissen, tegenslagen overwinnen, goed alleen zijn maar vind gezelschap ook leuk. Ik ben dus zowel een goede solo entrepreneur als een teamplayer.

Naast zeilen heb ik nog zo veel meer hobby’s en interesses, wat dat betreft ben ik een echte generalist.

Daardoor heb ik veel kennis vergaard en kan ik inhoudelijk over veel dingen meepraten.

Op gebied van marketing en het online digitale vlak ben ik inmiddels expert en kun je me alles vragen.

 

Bel me gerust wanneer je wilt weten wat ik op gebied van marketing en het automatiseren van processen voor je kan doen.

Tjimka Bakker - Marketing Expert met AI-twist

 

Bekijk ook mijn LinkedIn account of download mijn verkorte CV

Contact